Detta gör svenska singlar på Alla hjärtans dag

Av den 13 februari, 2017

Februari är en månad fylld med söta nallar och röda rosor. Som singel rimmar inte detta särskilt bra. På tisdag är det Alla hjärtan och nu vet man vad många svenska singlar väljer att göra denna kärleksdag.

– Det är absolut den bästa nätdejtingdagen i hela februari. Statistik visar att fler singlar än vanligt är aktiva på Mötesplatsen på Alla hjärtans dag, säger Emma Edespong från en av Nordens största dejtingsajter, Mötesplatsen, med mer än 140 000 aktiva medlemmar i Sverige och Norge.

Att det skulle vara den stora ”depp-dagen” för alla singlar verkar inte riktigt stämma. I en ny undersökning på Mötesplatsen tycker hela 68% att Alla hjärtans dag är som ”vilken dag som helst”. 32% tycker att de känner sig lite extra ensamma.

Det är skönt att de flesta singlarna verkar hålla modet uppe. Jag tycker att Alla hjärtans dag inte bara handlar om att man ska visa kärlek till en partner. Slå ett samtal till en vän eller uppvakta någon annan som betyder mycket för dig, tipsar Emma.

Perfekt dag att prova nätdejting
Om du är singel och söker någon att dela livet med så kan det dock kännas oerhört skönt att vara omgiven av andra människor som vet precis hur du känner.

Alla hjärtans dag är verkligen en perfekt dag att nätdejta, jag kan förstå att många väljer att komma till oss denna dag. I år bjuder vi in till extra stor kärleksfest där vi peppar och kärleksbombar varandra. Om man aldrig har testat seriös nätdejting tidigare är detta ett utmärkt tillfälle att prova. Alla nya medlemmar bjuds nämligen på helt gratis dejting hos oss denna dag, säger Emma Edespong som tror på en härlig dag, oavsett om man har en partner eller inte.

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login