Det här vill singlar helst dricka på den första dejten

Av den 24 oktober, 2016

Vi på Elitsinglar har tagit reda på hur den perfekta dejten ser ut, det visade sig att en överväldigande majoritet av singlar helst dricker en kaffe på den första dejten.

Hela 83 % av singlar anser att en perfekt första dejt innehåller en fika tillsammans. 10 % föredrar middagsdejter och enbart 7 % en bardejt.

Till exempel så är en flat white den populäraste drycken att beställa (en enkel kaffe med mjölk).

Psykologens tips inför den första dejten
Elitsinglars psykolog Salama Marine listar tre saker som man bör tänka på innan den första dejten:

  1. Fokusera på framtiden, inte det förgångna:
    Om du inte känner dig redo för att dejta någon, gör det helt enkelt inte. Det är bättre att känna sig fullständigt redo och självsäker nog att träffa någon en ny partner. Så försök fokusera på nuet och framtiden; ingen tycker om att höra om ett ex på den första dejten.
  2. Lyssna och visa ditt intresse.
    Detta låter kanske uppenbart men nuförtiden har människor förlorat konsten att lyssna på varandra. Försök förstå vad din dejt verkligen säger. Till exempel om hen säger att hen haft dåliga erfarenheter med dejting förr så betyder det antagligen ”Kan jag lita på dig?”.
  3. Ändra inte på din personlighet för någon annan.
    Ibland när människor vill förföra någon, så försöker de framstå som perfekta, genom att säga ja till allt och hålla med om allt. Att vara dig själv och låta din personlighet lysa igenom är det viktigaste att tänka på under en första dejt.Glöm inte bort dig själv och dina åsikter; detta är faktskt det bästa sättet att förföra någon på.

Nöje | Dejting
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login