Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2021 kommer till Örebro

Av den 7 juni, 2020

Under januari och februari nästa år beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder och den 23 Januari kommer de till Conventum Kongress. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt platser de aldrig tidigare besökt.

Turnén startar i Karlstad den 22 januari och avslutas i Falun den 20 februari. Special guest; HULKOFF. Biljetterna släpps onsdagen den 10 juni kl. 10.00 via www.sabaton.net

”I januari och februari var det planerat att vi skulle göra en massiv Europaturné i flertalet länder vi inte besökt på länge, men med tanke på världsläget kändes den för osäker att genomföra, och därför tar vi nu chansen att göra det vi önskat så många år; att turnéra genom HELA Sverige!

Med 23 spelningar från norr till söder blir detta inte bara vår absolut största, utan definitivt en av de största metalturnéerna i Sverige någonsin.

Vi har kombinerat spelställen vi besökt tidigare i vår karriär med att gräva fram ställen vi aldrig besökt i vår plan att täcka upp hela landet.

I det hela är det inte så mycket mer komplicerat än att i vinter kommer vi och besöker en stad nära dig, och tillsammans skriver vi ett kapitel svensk rockhistoria.

Med oss på samtliga spelningar är stenhårda HULKOFF, heavy metal på svenska framfört av vår vapendragare Pär Hulkoff som även sjunger i Raubtier.

Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd”, skriver Sabaton.

Musik | Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2021 kommer till Örebro
Örebroguiden

Källa: Blixten & Co

You must be logged in to post a comment Login