De’Longhi lanserar Maestosa – en lyxig helautomatisk espressomaskin

Av den 11 september, 2020

Hösten är här och distansarbete har för många blivit det nya normala. Kanske är det ett bra tillfälle att uppdatera hemmets kaffemaskin som går på högvarv? De’Longhi har med sin mångåriga kaffeexpertis nu överträffat sig själv och utvecklat en helautomatisk espressomaskin som kombinerar högkvalitativt kaffe med snygg och stilren design. Maestosa erbjuder ett enormt utbud av perfekt balanserade kaffedrycker med ljuvlig crema.

Kaffemaskinen Maestosa har kapacitet att brygga alla möjliga sorters kalla och varma kaffedrycker, med eller utan mjölk. Dessutom finns möjligheten att brygga en hel kanna kaffe genom ett enkelt knapptryck på den stora och intuitiva touch-screenen.

Vad som också är unikt med denna helautomatiska kaffemaskin är att den har två fack för kaffebönor vilket innebär att man kan ha olika sorters bönor i kaffemaskinen samtidigt. På så sätt kan användaren ställa in sin unika bönblandning och därmed helt personliga kaffedryck. Maskinens dedikerade kvarn ställs in automatiskt efter önskemål om styrka.

De’Longhis exklusiva LatteCrema System är designat för att skapa ett fylligt och sammetslent mjölkskum. Mjölkkaraffen på Maestosa är dessutom utrustad med dubbla kranar för att kunna göra två mjölkbaserade drycker på en och samma gång. Både mjölk och vatten går att fylla på samtidigt som kaffet bryggs.

– Maestosa är kaffemaskinernas rolls royce. När vi utvecklade Maestosa så var det med kaffenördens höga kaffeförväntningar i åtanke. Med snygg italiensk strömlinjeformad design är den en inredningspjäs att förgylla köket med, säger Ulrika Ekelund Marketing Manager på De’Longhi Scandinavia.

Att rengöra sin Maestosa är ett rent nöje. Bryggenheten går lätt att ta isär och bara skölja under rinnande vatten. Droppbrickan och sumpbehållaren går att köra i diskmaskin. Avkalkning klarar maskinen på egen hand.

Den helautomatiska kaffemaskinen Maestosa kostar ca 33 000 SEK och går att köpa hos utvalda återförsäljare.

Prylar | De’Longhi lanserar Maestosa – en lyxig helautomatisk espressomaskin
Örebroguiden

Källa: De’Longhi

You must be logged in to post a comment Login