De Vet Du uppträder på Ritz Nightclub

Av den 16 september, 2019

De Vet Du slog igenom 2010 via YouTube, där en av deras många träffsäkra humorvideos fick enorm spridning. 2017 blev året de charmade sig in i svenska folkets hjärtan i Melodifestivalens första deltävling med bidraget ”Road Trip”. Låten gick hem i tv-soffan och publiken röstade fram det egenskrivna bidraget till Andra chansen.

2011 släppte de sin första musikvideo och blev snabbt Sveriges största YouTube-fenomen. De har idag över 154 600 subscribers på YouTube och har vunnit ”Årets Musikkanal” på Guldtuben.

2013 var De Vet Du en av de mest bokade artisterna i Sverige. Bara singeln ”Fy Fan Va Stek”  har streamats nästan 16,5 miljoner gånger och de har sålt flertalet gånger dubbel platina, platina och guld. 

Gruppen består av barndomsvännerna Johan Gunterberg, Christopher Martland och deras kompis TOR samt DJ-Hunk. Med skämtsamma videos bjuder de på humor och musik och driver med allt från tuffa badboys till pinsamma ögonblick i vardagen. Vad som började som en rolig grej har lett till miljontals visningar på deras YouTube-kanal. Liveshowerna bjuder, precis som deras YouTube-klipp, på en unik musik-, humor- & freakshow i festmiljö utan en lugn stund.

På lördag 21 September besöker ”De Vet Du” Ritz Nightclub och First Avenue för en riktig partykväll.

» Mer info här «

Musik | De Vet Du uppträder på Ritz Nightclub
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login