De Vet Du stökar till det på Statt i Karlskoga

Av den 27 juli, 2017

De Vet Du blev en snackis i första deltävlingen av Melodifestivalen med bidraget ”Road Trip”, låten gick hem i tv-soffan och publiken röstade fram det egenskrivna bidraget till ”Andra chansen”.

De Vet Du var redan innan Melodifestivalen ett av Sveriges populäraste band med otaliga konserter i bagaget.

Efter en humorvideo som fick enorm spridning 2010 släppte de sin första musikvideo hösten 2011 och blev snabbt Sveriges största Youtube-fenomen, de har idag över 38 miljoner visningar och 138.000 subscribers på Youtube och har vunnit ”Årets Musikkanal” på Guldtuben.

2013 var De Vet Du en av de mest bokade artisterna och har hittills gjort över 300 gig. De har över 78 miljoner streams på Spotify, 2 singlar har sålt dubbel platina, 4 platina och 12 har sålt guld. Deras fysiska album ”Radiomusik” sålde även guld. Allt detta mellan 2012-2016.

1. Fy Fan Va Stek: Dubbel Platina
2. Fucka Ur: Dubbel Platina
3. Klä Av Dig Naken: Platina
4. Pantamera: Guld
5. Swag I Skogen: Platina
6. Haterz: Guld
7. Kär I En Kändis: Guld
8. BadBoy: Guld
9. Din Syrra: Guld
10. Kär I En Gamer: Guld
11. RadioMusik: Guld (ALBUM)
12. Shit Va Pin: Guld
13. Dansa Som Kungen: Guld

Gruppen består av barndomsvännerna Johan Gunterberg, Christopher Martland och deras kompis TOR samt DJ-Hunk. Med skämtsamma videos bjuder de på humor och musik och driver med allt från tuffa badboys till pinsamma ögonblick i vardagen. Vad som började som en rolig grej har lett till miljontals visningar på deras YouTube-kanal. Liveshowerna bjuder, precis som deras YouTube-klipp, på en unik musik- humor- freakshow i festmiljö utan en lugn stund.

Lördag 29 juli kommer De Vet Du till Statt Karlskoga, grymt röj utlovas!

» Mer info här «

Kultur & Musik | Karlskoga
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login