De Vet Du åker på vårturné intar Ritz Nightclub

Av den 10 april, 2017

De Vet Du debuterade i Melodifestivalens första deltävling med låten ”Road Trip”. Gruppen charmade publiken och tog sig till ”Andra chansen” och bidraget seglade in på en tredje plats på Spotify. Gruppen som ständigt turnerar på landets klubbar följer upp mello-succén med hela tio spelningar på en månad.

De Vet Du blev en snackis i första deltävlingen av Melodifestivalen med bidraget ”Road Trip”. Låten gick hem i tv-soffan och publiken röstade fram det egenskrivna bidraget till ”Andra chansen” som går av stapeln i Linköping den 4 mars. De Vet Du var redan innan Melodifestivalen ett av Sveriges populäraste band med otaliga konserter i bagaget och under våren möter de publiken på hela tio platser på en månad.

”Varje år åker vi ut på vår- och sommarturné och möter vår fantastiska publik. Den här gången är vi ÄNNU mer taggade”, säger Johan Gunterberg.

De Vet Du är kända för sina humoristiska låtar och musikvideor och har beskrivits som en svensk motsvarighet till den amerikanska hiphop- och komedigruppen Lonely Island, där stora hitlåtar kryddade med humor får stor viral spridning. Bandet har som grundidé att alltid släppa låt och video samtidigt eftersom de känner att dessa två element är lika viktigt i deras musikskapande.

De Vet Du åker på vårturné och kommer till Ritz Nightclub långfredag 14 april!

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login