Dansshowen Dance The Night Away till Hjalmar Bergmanteatern

Av den 20 september, 2019

Onsdag den 25 September kommer Dansshowen Dance The Night Away till Hjalmar Bergmanteatern.

Dance The Night Away är en energifylld dansshow fylld av passionerade danser och fantastiska glittriga kostymer, skapad Jasmine Takács och Aaron Brown kända från Let’s Dance Sverige tillsammans med sin trupp av professionella dansare och sångerska.

Om Showen
Det utlovas magi på dansgolvet med förstklassig dans och underhållning av Jasmine Takács och Aaron Brown tillsammans med deras fantastiska ensemble av internationella proffsdansare. Dance The Night Away är en riktig ”feel good”-show för hela familjen som innehåller glitz & glamour, dans- och sångnummer fyllda av energi och passion samt fantastiska glittriga kostymer. Showen bjuder på en rad olika dansstilar med allt från de eleganta ballroom danserna, kommersiell jazz, argentinsk tango, latin och rykande het salsa samt häpnadsväckande akrobatiska tricks! Förbered er på en kväll som kommer att få er att dansa i stolarna hela kvällen lång. Kom in och dansa ut.

Dansparet har ett mycket imponerande CV så som Strictly Come Dancing Storbritannien, de har uppträtt med artister som Rihanna, Katy Perry, Justin Bieber, Gloria Estefan, Pink, Taylor Swift med flera samt varit med i Hollywood filmer som Mamma Mia 2, Skönheten och Odjuret, Marvel Studios, Avengers: Age of Ultron & Spectre. De har varit med ett flertal West End produktioner, dansshower och turnéer i Storbritannien, där de bor större delen av året samt uppträtt för kungligheter och VIP events i Sverige och världen över. Aaron och Jasmine har en unik dans reportoar som de utvecklat där de blandar alla de dansstilar dom är skolade i, allt från balett till ballroom och kommersiell jazz till latin. De är även kända för att ta sina danser ett snäpp högre med sina läskiga lyft och tricks.

Medverkande
Dansparet Jasmine Takács och Aaron Brown som båda är kända från Let’s Dance Sverige, tillsammans med sin trupp av handplockade internationella dansare och sångerska från London.

» Mer info här «

Kultur | Dansshowen Dance The Night Away till Hjalmar Bergmanteatern
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login