Danny Saucedo tar nya showen till Örebro

Av den 29 oktober, 2019

Idag släpps biljetterna till Dannys Saucedos Sverigeturné, som också är hans första stora egna turné. Det blir hela 14 turnéstopp på arenor från Malmö i söder till Skellefteå i norr. Och Danny är i högform! Just nu finslipar han på det sista inför premiären på hans nya show ”The Run(A)way Show”, med premiär nu på torsdag 31 oktober i Göteborg för att sedan fortsätta ut i landet med ett stopp i Örebro Lördag 25 April 2020.

Dannys förra show sågs av över 120.000 och blev enormt hyllad av både media och publik. Nu har han möjlighet att slå sitt gamla publikrekord. Redan innan premiär har han sålt fler biljetter i Göteborg, än hela förra spelperioden han hade på The Theatre. Kreativ producent Mikael Gordon-Solfors är mycket glad över biljettrycket och dessutom mycket nöjd med repetitionerna.

– Danny har nog aldrig varit bättre än vad han är nu. Fysiskt, mentalt och musikaliskt. Allting stämmer nu. Det låter fantastiskt bra, säger Gordon-Solfors.

Där förra showen tog utgångspunkt i Dannys förhållande till Nuet, så bjuder hans nya show istället in till en total eskapism. The Run(A)way Show är en modern popshow, där Danny bjuder på alla de populära hitsen under en futuristisk och genomdesignad kväll, där showskaparna lagt stor vikt på de visuella effekterna.

Med sig på scen har han en stor ensemble bestående av några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

Lördag 25 april kl 20.00 – Conventum Arena, Örebro

Nöje | Danny Saucedo tar nya showen till Örebro
Örebroguiden

Källa Moment Group

You must be logged in to post a comment Login