Daniel Kane aktuell med nya showen Elements – 2021

Av den 11 oktober, 2020

Elements är en magishow i världsklass med beståndsdelar, tolkningar och influenser från de världsmagiker som inspirerat Daniel under de 29 år som han varit verksam inom magin – Daniel började sin magiska bana vid en ålder av 7 år med en trollerilåda.

Blev viral på sociala medier

Efter att hans audition i Talang blev viral på Facebook med över 60 miljoner visningar så fick han uppträda på bland annat världskända Wintergarten Theatre i Berlin som guest star i en specialuppsättning. Folk hörde av sig från alla möjliga delar av världen, USA, Kina, Indien, Tyskland, Storbritannien med mera.

Premiären egentligen planerad till 2020
Den tänkta premiären av Elements var meningen att den skulle ske 2020 men tyvärr så satte corona stopp för hela nöjesbranschen. Men det var perfekt, då fick jag bara mer tid att utveckla och finpolera showen säger Daniel och skrattar´´

Egna nummer:
Daniel har utvecklat flera egna nummer under de senaste åren tänkta att vara med i hans nya show.

”Jag har så många idéer, det svåra är att välja vad man vill göra nu och prioritera rätt. Min tanke är att Elements ska vara som en levande organism och utvecklas genom åren. Det är en pågående kreativ process och showen kommer nog se delvis annorlunda ut om ett par år. Det tycker jag är intressant och spännande”, säger Daniel´´

En hyllning till magin

Showen är tänkt att vara en hyllning till magin och de magiker som inspirerat mig genom åren. Några inspirationskällor är Lance Burton, David Copperfield, David Blaine med flera.

Kort om Daniel:
Daniel Kane är en av Skandinaviens främsta magiker & trollkarlar. Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år. Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo med flera. Daniel blandar magi i ett högt tempo till modern musik kombinerat med publikinteraktion, tankeläsning, eld & humor. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning!

Nöje | Daniel Kane aktuell med nya showen Elements – 2021
Örebroguiden

Källa William Chand – Flighton AB

You must be logged in to post a comment Login