Damasdi releasespelade på Clarion Hotel

Av den 13 maj, 2017

Igår var det dags för Robert Damasdi att släppa sitt första soloalbum.

I samband med detta höll han en releasespelning på Clarion Hotel i Örebro.

Efter att ha lyssnat på skivan ett antal gånger så tycker jag att matrealet är jämt och välproducerat men kanske saknar den där hiten som verkligen sticker ut. Personligen gillar jag nog mer de rockigare delarna på skivan än de som är mer åt pop hållet.

Vad gäller spelningen tycker jag att den gick riktigt bra, men Robert har också plockat ihop idel mycket duktiga och erfarna musiker som backar upp honom på scenen.

Robert hade innan spelningen sagt till mig att han inte skulle byta gitarr så många gånger under spelningen men jag tror att jag räknade till i alla fall sju gitarrbyten, men det kanske inte är så många byten när man har tillgång till över hundra gitarrer.

Som ni förstår så är musiken mycket gitarrbaserad och jag känner att Robert haft många olika musikaliska inspirationskällor där han plockat så bitar för att sedan skapa sitt eget sound.

Vad gäller scenspråket finns det en del att slipa på, men jag tycker ändå att Robert gör en godkänd insats med tanke på att det är första spelningen som soloartist.

Lyssna på Damasdi s nya skiva The Great Divide här>>

Bilder från spelningen.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login