Dagsfest på Boulebar Slottsgatan! Boule! Pool! Parham!

Av den 14 juni, 2018

Boulebar älskar sommaren, kom & fira den på Slottsgatans grönskande innergård. Det blir en dagsfest fylld med fri boule, mat, musik, bar och bäst av allt – en svalkande badtunna. Oui!

Ta med dig grannen, badvakten, kattvakten, mormor, vännen eller tinderdejten, såklart fri entré. Glöm för allt i världen inte solfjädern, stråhatten och badbyxor! Det kommer att bli varmt.

Musik
Slottsgatans favorit-djs står bakom spelarna denna dag, de som under året skapat bästa semesterkänsla och skönast sväng. Dessutom får vi finbesök av Parham som kommer att göra ett exklusivt DJ-set på Slottsgatan.

Mat
Boulebars sydfranska brunch serveras fram till kl 15 och hela dagen finns bistroklassiker att beställa från menyn. Boka bord & kolla in menyn: https://www.boulebar.se/

Bar
Boulebars barmästare Mattias skakar somriga cocktails som om det inte fanns en morgondag. Och som alltid finns det fransk cider, syrlig veteöl, crémant och annat svalkande att få i glaset.

Boule
Fritt Drop-in spel hela dagen. Våra guider finns på plats och lär ut de snyggaste fusken, de högsta kasten och allt om den ädla sporten Boule Petanque.

Lördag 16/6 kl 13-18 alltså & sen fortsätter festen med ett härligt kvällshäng till tonerna av DJ Natalie Michaela Frisén fram till 01. Pssst, om det regnar är vi inomhus. Bra va! Kom som den du är ♥

Nöje | Boulebar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login