Dags för Open Air Day Party med Will Sparks i Frimis Trädgård

Av den 28 juli, 2017

På söndagen den 30:e juli är det dags för Open Air Day Party i Frimis Trädgård, där kommer det att bjudas på DJ:s och annan underhållning från klockan 12:00 till 18:00.

Man kommer att starta i ett relativt lugnt tempo för att sedan sakta stegra det fram till det är dags för dagens huvudakt i form av Will Sparks runt 16:00.

Det kommer att bygga upp en utomhusscen och man utlovar eldkastare, konfetti och kolsyrekanoner, detta skall helt enkelt bli Örebros bästa dagsfest.

För er som inte är bekanta med Will Sparks så är han en australiensisk DJ och producent, kanske mest känd för sin låt ”Ah Yeah So What” som har över 38 miljoner spelningar på Spotify.

Jag fick en pratstund med Daniel Welin, ansvarig för Open Air Day Party.

Hur känns det inför söndagen?
– Vi är förväntningsfulla och ser fram mot en rolig och annorlunda happening, jag pratade med Will Sparks på telefon och han meddelar att han är taggad och ser fram mot att besöka oss i Örebro.

Vad kommer att hända på söndag?
– Förutom att vi har DJ:s från 12:00 med kulmen då Will Sparks går på, så kommer det att vara en hel massa happenings under hela dagen så jag tycker att man skall vara på plats tidigt.

Är detta början på en ny tradition?
– Med tanke på att Early Bird biljetterna sålt slut och den positiva respons vi fått, så ser vi fram mot en bra uppslutning som kan bana väg för liknande evenemang kommande år.

Early Bird biljetterna är redan slutsålda men i skrivandesstund finns det ännu Entré, VIP och Bryggbiljetter tillgängliga så se till att säkra din biljett nu. För den som har svårt att bestämma sig kommer det även att finnas biljetter att köpa på plats om än något dyrare än förköp.

Lyssna på Ah Yeah So What.

Läs mer om Open Air Day i Frimis Trädgård här »

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login