Dags att upptäcka Los Angeles – ny guide visar vägen till pärlorna

Av den 7 december, 2017

Svenskarnas intresse för USA håller i sig. Enligt resebolaget Ticket är det en bokningsökning på 20% under 2017 och bakom trenden ligger bland annat pressade biljettpriser. Lagom till vintersäsongen ger vi ut den inspirerande guiden Mitt Los Angeles, som visar vägen till alla pärlor.

– L.A. är en svårflirtad plats för turisten som kommer oförberedd, men en riktig skatt för den som får lite guidning, menar bokens författare Peppe Öhman.

Journalisten, författaren och bloggaren Peppe Öhman har bott i Los Angeles sedan 2013 och älskar känslan av att det alltid finns mer att upptäcka i staden. Under åren har hon hittat många guldkorn och i guiden Mitt Los Angeles delar hon generöst med sig av sina personliga favoriter.

– I L.A. gäller det att veta vart man ska. Avstånden är långa och utbudet oändligt, berättar Peppe Öhman.

I sin bok visar hon vägen till utsökt mat, fantastisk natur, häftiga takterasser och coola kulturupplevelser.

– Enligt mig är L.A. en av världens roligaste och mest mångsidiga städer. Du kan shoppa längs Melrose Avenue, hålla utkik efter delfiner i Santa Monica, strosa bland konstgallerier i Culver City och njuta av stadens godaste tacos på Guisados i Silverlake. Jag hoppas att mina läsare ska bli lika förälskade i staden som jag!

Mitt Los Angeles ingår i serien Karavan reseguider, som guidar till närmare 30 resmål världen över.

Mitt Los Angeles hittar du här »

Resa | Läsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login