Dagen har kommit

Av den 25 september, 2020

The Mandalorian och the Child fortsätter sin resa genom en farlig galax i den kaotiska tiden efter det Galaktiska Imperiets fall.

Längs vägen stöter de på både fiender och samlar allierade.

I rollerna ser vi Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers och Giancarlo Esposito. Regissörerna för den nya säsongen är bland andra Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed och Robert Rodriguez.

Seriens skapare Jon Favreau är även exekutiv producent tillsammans med Dave Filoni, Kathleen Kennedy och Colin Wilson – med Karen Gilchrist som exekutiv medproducent.

Ny säsong av The Mandalorian som är tillgänglig från och med Fredag 30 Oktober 2020.

…………….

I jakten på magi

Den 23 oktober kommer Framåt till Sverige, gör dig redo att dyka in en fantasivärld och låt Disney och Pixar presentera dig för två alvbröder i tonåren som ger sig ut på en extraordinär resa för att ta reda på om det fortfarande finns magi i världen.

Framåt är från och med den Fredag 23 oktober 2020.
…………….

3, 2, 1… Blast off

Vad krävs det för att vara först? Skulle du riskera allt? Hur föds legender?

Det är frågorna vi ställer i den nya serien på åtta avsnitt från National Geographic som tar avstamp i vad som kunnat bli USA:s första “realityserie”. Följ med när ambitiösa astronauter och deras familjer blev kändisar över en natt i en kamp om pengar, kändisskap och odödlighet.

Leonardo DiCaprio och Jennifer Davisson är exekutiva producenter.

The Right Stuff

The Right Stuff är tillgänglig från och med Fredag 9 oktober med nytt avsnitt varje fredag.

…………….

Inte nog med det… Läs vidare för fler nya originalproduktioner på Disney+

Clouds

Clouds är den sanna historien om Zach Sobiech, en musikalisk 17-åring som lever med en ovanlig typ av bencancer som kallas osteosarkom. I filmen följer du Zachs resa under sitt sista år på High school när han navigerar genom utmaningar som kärlek, vänskap, familj och att lämna ett musikaliskt arv. Tillgänglig från och med Fredag 16 oktober 2020.

….

Meet the Chimps

I Meet the Chimps får tittarna följa med in i det hemliga livet i ett av världens största och mest unika naturreservat – Chimp Haven. En tillflyktsort på över 80 hektar gömd djupt inne i det skogbeklädda Louisiana som är hem för över 300 schimpanser. Emmy-vinnande Jane Lynch står för berättarrösten i denna serie på sex avsnitt från National Geographic. Serien följer med-och motgångar hos denna otroliga grupp av schimpanser som har fått en andra chans i livet – tack vare personal vars engagemang och medkänsla inte har några gränser. I denna naturdokumentär sätter Meet the Chimps schimpanserna, seriens hjärta och själ, i centrum. Ett känslofyllt verklighetsdrama som ger dig en unik inblick i allt som händer i Chimp Haven – från bråk om mat, allianser, romanser och “bromance” till tårar, utbrott, förräderi och hjärtesorg. Tillgänglig från och med Fredag 16 oktober 2020.

….

Det var en gång en snögubbe

Nu avslöjas den hittills okända historien om Olof, den oskyldiga, insiktsfulla och sommarälskande snögubben som smälte allas hjärtan i den Oscarsvinnande animerade Disney-filmen Frost från 2013 och uppföljaren från 2019. I Walt Disney Animation Studios nya animerade kortfilm Det var en gång en snögubbe får vi följa Olofs första steg i livet och när han börjar sökandet efter sin identitet i de snötäckta bergen utanför Arendelle. Tillgänglig från Fredag den 23 oktober 2020.

…………….

Kommer till Disney+ i oktober

 • Aladdin (2 oktober)
 • The Right Stuff (9 oktober)
 • Clouds (16 oktober)
 • Meet the Chimps (16 oktober)
 • Ever After: A Cinderella Story (16 oktober)
 • Framåt (23 oktober)
 • Det var en gång en snögubbe (23 oktober)
 • Disney Gallery: Star Wars – The Mandalorian (23 oktober)
 • Miss Peregrines hem för besynnerliga barn (23 oktober)
 • Poppers pingviner (23 oktober)
 • The Mandalorian ny säsong (30 oktober)
 • Big Hero 6 säsong 2 (30 oktober)

Film | Dagen har kommit
Örebroguiden

Källa Disney+

 

You must be logged in to post a comment Login