Då infaller årets mest dejtvänliga dag

Av den 30 december, 2016

När det nya året gryr är det många som ger sig själva löften om förändringar i livet. Ett av svenskarnas vanligaste nyårslöften är att börja dejta mer, med målet att träffa sin stora kärlek.

Varje år träffar hundratusentals svenskar sin partner på nätet och den första söndagen i januari är den dag då absolut flest människor bestämmer sig för att börja nätdejta, statistik från Match visar hur antalet registreringar ökade med 72 procent den 3 januari 2016 jämfört med genomsnittlig dag under samma år.

Början av januari kan alltså vara en bra tidpunkt att ge sig ut i dejtingdjungeln.

Det är tydligt att ett nytt år betyder nya äventyr för många människor. Vi ser i vår statistik att svenska singlar är som mest benägna att börja dejta när det nya året kommer. En sannolik anledning är alla nyårslöften. Oavsett löften är det en period då vi sätter nya mål för året eller till och med resten av livet. När många andra singlar fattar liknande beslut är det större chans att träffa någon likasinnad. Det är definitivt en bra period att ge sig ut och dejta, säger Robin Goncalves pressansvarig Match.

Nöje
Örebrp

You must be logged in to post a comment Login