D-Link lanserar en ny 5-Megapixel ”Fisheye” kamera

Av den 11 september, 2019

D-Link, en global ledare inom säkerhets- och övervakningslösningar, tillkännager en ny kamera vilket utökar övervakningsportföljen. Vigilance 5-Megapixel ”Fisheye” kameran (DCS-4625) är fullt utrustad med nya, innovativa funktioner och en kapacitet för att säkerställa en 24-timmars drift hos ett företag.

HD-kameran har designats med maximal säkerhet och administration i åtanke, inklusive en ”fisheye”-lins som säkerställer 360-graders täckning med en högupplöst sensor och distorsionskorrigering, vilket ger tydliga bilder hela tiden. Vigilance 5-Megapixel ”Fisheye”-kameran är idealisk för övervakning av stora områden såsom industriella platser eller stora kontorslokaler. Kameran ger meddelanden vid rörelsedetektering, liksom video- och ljudinspelningar. Vigilance 5-Megapixel ”Fisheye”-kameran säkerställer att ingen misstänkt aktivitet går förbi obemärkt.

Stöd för den senaste standarden H.265 High Efficiency Video Coding (HEVC) används nätverkets bandbredd till förbättrad kvalitet. 3D-brusreducering (3DNR) och bred dynamisk räckvidd (WDR) förbättrar ytterligare kvaliteten på bilder som fångats under utmanande belysningsförhållanden, till exempel vid ingångar i ett hus. Inbyggt mörkerseende, med IR-lysdioder och ett automatiskt IR-filter, ger en tydlig bild även i fullständigt mörker.

Kamera har inbyggd PoE vilket gör den enkel att installera, så det finns inget behov av extra elektriska ledningar eller skrymmande strömförsörjning.

För dig som vill övervaka i realtid, följer det med en gratis programvara, D-ViewCam, vilket gör det möjligt för användare att centralt hantera flera kameror och hålla sig uppdaterade med inspelningar och larm. D-ViewCam appen ger också användare möjlighet att titta till övervakade områden, oavsett vilken tid på dagen.

D-Link’s Vigilance 5-Megapixel ”Fisheye” Kamera (DCS-4625) specifikationer:

  • 1/2.5” 5-Megapixel progressive CMOS sensor
  • Max upplösning 2560 x 1920
  • Wide Dynamic Range (WDR) bild förbättring
  • Inbyggd IR LED, 5m täckning för användning i mörker
  • H.265, H.264, MJPEG codec support för streaming och inspelning
  • Rörelse detektion

Prylar | D-Link lanserar en ny 5-Megapixel ”Fisheye” kamera
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login