Crew Of Me And You till Satin

Av den 15 oktober, 2019

KIR ROYALS bjuder in till årets fest. Livemusik, karaoke, dj’s och massa överraskningar.

Crew of Me&You, elektroduon bestående av Sounds-medlemmarna Maja och Felix, ger sig ut på vägarna i höst och den 18 oktober kommer dom till Satin.

Sent 1990-tal bildade fem tonårsvänner The Sounds, ett av de få band i sin genre som tagit sig utanför Sveriges gränser. Nästan två decennier och miljontals sålda skivor och konsertbiljetter senare, har grundarna Maja Ivarsson och Felix Rodriguez gått samman och bildat Crew of Me&You – en framfusig, provocerande och lekfull elektroduo.

Ofta när artister får ha en lång karriär, kommer det en tid när de känner att de vill utforska andra musikaliska riktningar och passioner som kanske inte helt passar in i deras nuvarande konstruktion. Istället för att försöka förändra soundet som redan finns, kan det ibland vara ett bättre alternativ att börja om från grunden och låta det utvecklas på sitt egna sätt. Med detta resonemang i tankarna startades Crew of Me&You.

”Vi kommer alltid vara rebeller i våra hjärtan och i vår musik”, förklarar Maja ”så den här nya resan längs en ny musikalisk väg är något vi är väldigt glada att få dela med varandra. Gör er redo världen, vi har varit redo sedan länge.. och det får mitt hjärta att slå snabbare bara genom att tänka på det”.

Crew Of Me And You till Satin Fredag 18 Oktober 2019!

Musik | Crew Of Me And You till Satin
Örebroguiden

Källa Satin Uteservering & Nattklubb

You must be logged in to post a comment Login