Corefest på Plektrum Bar

Av den 16 februari, 2017

Plektrum Bar presenterar en av de tyngsta kvällarna i Örebro under 2017, lördag 18 februari, 4 band, billig öl och stadens skönaste gäster!


Writing The Future är omtalade som ett av Sveriges mest lovade metalcore band!

Deras musik är ett måste att uppleva live. Med vinster inom tävlingar som P3 Osignat och Svensktoppen Nästa vet grabbarna från Göteborg vad dem pysslar med.

De har släppt två musikvideos och en Ep på 4 låtar och blivit mycket omtalade i press och media med radiointervjuer/helsidor och mittuppslag i tidningar som Amplified magazine, Crank It Up, Rockbladet och Zero Magazine m.m.

Syftet med deras musik är inte enbart att låta bra, utan att leverera en känsloladdad käftsmäll. De vågar lyfta fram saker som ofta göms i mörker och försätta det i rampljus. T.ex: mobbing, depression och mänskliga rättigheter m.m. De vill visa sin mänsklighet, sårbarhet och ärlighet i toner till texter som berör.
______________________

Leading Light
Efter att ha klarat av en Sverigeturné, en Europaturné och diverse spelningar, stora som små runt om i Sverige under 2016 så bestämde sig Leading Light för att ta en paus på obestämd tid.

Men efter många fina meddelanden och en hunger efter att vilja spela igen så bestämde sig Leading Light för att bryta pausen och i början utav 2017 så kommer dem att släppa en sprillans ny singel/musikvideo och spelningarna har redan börjat bokas!
______________________

Demise of an Era från Göteborg bjuder på en melodisk metalcore med en modern twist! Med catchiga refränger och stenhårda breakdowns bevisar de gång på gång att dem är här för att stanna, och med debutalbumet ”Abandoned Places” är det inget snack om att Demise of an Era är redo för att ta sig an scenerna, en efter en!
______________________

Callout är ett melodiskt hardcoreband från Skövde. De har spelat tillsammans sedan hösten 2015 och släppte första singeln ”Someday” våren 2016.

De arbetade med debut EPn ”Seasons” hela sommaren och släppte den med musikvideo för titelspåret i november 2016. Gillar du ösig musik med melodiska inslag så borde ni checka in detta bandet!

______________________

Dörrarna slår upp 18.00.
Första band på scen 22.00.
Fritt inträde fram till 22.00.

>> Mer info här <<

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login