Cooling gel mist – spray away the heat

Av den 15 juni, 2020

New Vitamin E Gel Mist

Nya, superlätta Vitamin E Skin Cooling Gel Mist är en transformerande gel-to-mist spray som svalkar, friskar upp och återfuktar huden. Misten innehåller juice av hallon som är rika på antioxidanter, speciellt vitamin E och C, som skyddar huden mot fria radikaler och ger huden en fräsch lyster. Alkoholfri, oljefri och vegansk!

Ute i The Body Shops butiker i Örebro Tisdag 30 Juni 2020

……..

Refreshed By Nature

Den tidlösa klassikern Vitamin E-serien är nu utrustad med en ny formula – som vanligt med naturen som källa. Med naturligt extrakt från hallon som tillskott till den hållbart producerade och fuktbindande hyaluronsyran, tar Vitamin E-serien uppfräschande återfuktning till nya djup.

……..

Vitamin E Gel Moisture Cream

Superlätt, oljefri fuktkräm som fräschar upp, skyddar och återfuktar huden i 48 timmar. Perfekt för blandhy.

Ute i The Body Shops butiker i Örebro nu.

……..

Vitamin E Intense Moisture Cream

En räddare för torr hud! Krämen känns rik men ändå inte fet, och ger huden en intensiv fuktboost i 72 timmar.

Ute i The Body Shops butiker i Örebro nu.

……..

Vitamin E Moisture Cream

Sjunker snabbt in i en lätt finish för en uppfriskande dos med extra skydd och ordentligt med fukt i 48 timmar. En ikon för alla hudtyper!

Ute i The Body Shops butiker i Örebro nu.

……..

Vitamin E Nourishing Night Cream

Nattens vårdare för alla hudtyper. Krämen är rik men ändå snabbabsorberande, och ger huden rejält med fukt under natten.

Ute i The Body Shops butiker i Örebro nu.

……..

Vitamin E For Your Skin

E-vitamin är ett näringsämne som vi till största del får i oss via kosten, men kan också absorberas av huden via hudvårdsprodukter. The Body Shops ikoniska serie har funnits med sedan 1970-talet, tack vare att E-vitamin har stått kvar som en av de ledande hudvårdsingredienserna. Det sägs att E-vitamin har återfuktande och skyddande egenskaper för huden och att det till och med kan sakta ner förtida åldrande av huden. Det också en antioxidant som hjälper till att skydda huden mot yttre påfrestningar, samtidigt som det håller huden mjuk och smidig.

Skönhet | Cooling gel mist – spray away the heat
Örebroguiden

Källa The Body Shop

You must be logged in to post a comment Login