Colour That Loves You Back – 20 dramatiska nyanser på läpparna

Av den 18 augusti, 2018

När du sätter färg på läpparnas känsliga hud är det även viktigt att skydda dem – och vår planet. The Body Shop har förnyat sina krämiga, mjuka Colour Crush™ Lipsticks med 16 dramatiska nyanser och fyra storsäljare. Alla med vårdande ingredienser från deras stödprogram Community Trade. Perfekt för en flashig entré på halloween som gör skillnad i världen.

The Body Shops nya nyanser är berikade med körsbärsolja och Community Trade-ingredienser som marulaolja från Namibia och bivax från Kamerun. En kombination som boostar läppar med färg och fukt –och förbättrar liv på annan plats i världen.

Förpackningarna har fått en elegant och stilig makeover och läppstiften ger dig lookar för alla dagar och tillfällen med allt från fräscha nudefärger och starkt rosa till dramatiskt rött.

Colour Crush™ Lipstick 3,3g, 165:-

NOT 100% VEGAN FOR A REASON

The Body Shop är stolta banbrytare inom vegansk makeup. Anledningen till att de använder bivax i sin formula för Colour Crush™ är att det ger läppstiften en fast konsistens, samtidigt som det fuktighetsbevarar och ger läpparna extra skydd. The Body Shops Community Trade-bivax från Kamerun anskaffas på ett hållbart sätt som har en positiv inverkan på den biologiska mångfalden och de lokala samhällena.

I butik september 2018

Om The Body Shop
The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick och gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott.

Det är fortfarande drivkraften och målet är att bli världens mest etiska och hållbara företag. The Body Shop ägs sedan 2017 av sydamerikanska B-corp klassade Natura och ingår tillsammans med Aesop i den medvetna skönhetsgruppen Natura &Co.

The Body Shops produkter för hudvård, hårvård och makeup är naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. Idag finns fler än 3 000 The Body Shop butiker i 60 länder.

2017 utnämndes The Body Shop till Sveriges mest hållbara varumärke inom Kläder & Skönhet i undersökningen Sustainable Brand Index™. 2018 fick företaget utmärkelsen Sveriges bästa kundbemötande av Daymaker Index.

Mode & Skönhet | Colour Crush™ Lipstick
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login