Coffee Bags, bryggkaffe på ett helt nytt sätt

Av den 3 september, 2018

Tepåsen har vi använt länge i Sverige. Nu lanserar Löfbergs en motsvarighet med kaffe: Coffee Bags. Varje påse innehåller en portion finmalet och smakrikt bryggkaffe. Tillsätt bara hett vatten, rör om och vänta några minuter. Klart!

– En smart lösning som gör att man enkelt och snabbt kan göra en riktig god kopp bryggkaffe. Perfekt för singelhushållet eller på utflykten och andra äventyr, säger Lena Rodin, marknadschef på Löfbergs.

Nyhet i Sverige
Löfbergs Coffee Bags är en helt ny produkt på den svenska marknaden, och intresset är stort. Produkterna är listade hos alla livsmedelskedjor.

– Kul att det inte bara är vi som tror på det här. Vi fortsätter naturligtvis att utveckla goda och innovativa produkter för att möta nya konsumtionsmönster. Det händer många spännande saker på kaffeområdet just nu, säger Lena Rodin.

Aktiva och medvetna konsumenter
Med Coffee Bags möter Löfbergs en rad starka trender. Det handlar dels om att vi blir mer aktiva och vill kunna njuta av en god kopp kaffe på vandringen, cykelturen eller annat. Men också om att vi blir mer medvetna och ställer krav på att varor vi konsumerar är hållbart producerade.

-Vi jobbar med hållbarhet i hela värdekedjan, från böna till kopp. Hela vårt sortiment har en hållbarhetscertifiering, det gäller naturligtvis våra Coffee Bags också, säger Lena Rodin.

Tre olika smaker
Löfbergs Coffee Bags finns i tre varianter med olika rostningsgrader: Smooth Colombia, All Day Americano och Italian Style. Varje förpackning innehåller åtta portioner finmalet, smakrikt bryggkaffe.

Smooth Colombia, Ljusrostat, runt kaffe med nötaktiga toner. Fairtrade. 
All Day Americano, Lätt mörkrostat kaffe med mjuka aromer. Rainforest Alliance.
Italian Style, Mörkrostat, fylligt kaffe med toner av mörk choklad. Rainforest Alliance.

Mat & Dryck | Löfbergs Coffee Bags
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login