Cocktail Challenge deltävling 1 har avgjorts på Sorella

Av den 29 maj, 2018

Under söndagskvällen gick den första deltävlingen i Cocktail Challenge av stapeln på Sorellas uteservering.

Utmaningen var att presentera en genomtänkt cocktail som innehöll Aperol samt göra den på under 15 minuter, de som antagit utmaningen var Jonathan Gustafsson från Ingeborgs, Shamym Akbari från Fratelli, Ludwig Norefors från Mocca Deli, Mårten Astvald från Lilla Örebro, Dennis Anklev från Tap Room och Adam Ek från Makeriet.

Vi fick under kvällen se prov på många fina drinkar och juryn kan inte ha haft det lätt att utse vinnaren samt andrapristagaren då detta var första deltävlingen och ettan samt tvåan gick vidare till finalen, den eminenta juryn bestod av Robert Sandqvist, Fredrik Löwenhamn och Philip Kumar.

När skummet lagt sig så stod i alla fall Ludwig Norefors som segrare och Jonathan Gustafsson som tvåa så de är nu klar för finalen. Nu återstår det två deltävlingar den 24/6 och 29/7, alla deltävlingar hålls på Sorella.

Detta var en trevlig tillställning en varm söndagskväll, tävlingsmomentet gjorde det hela lite mer spännande så passa på att besöka Sorella under de kommande deltävlingarna.

Bilder från tävlingen….

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login