Cloetta lanserar två nya varianter av Polly

Av den 3 november, 2018

Nu är vintern i antågande och lagom till dess bjuder Polly på två goda nyheter. Polly Vinter, perfekt att avnjutas av hela familjen under gnistrande vinterdagar, och Polly Super Crunchy, som blir ett nytt krispigt inslag på snacksbordet under helgerna.

Polly Vinter innehåller de välkända, härligt sega Polly-skumtopparna som i den nya påsen fått smak av kryddig pepparkaka, fruktig clementin och ljuvlig julkola. De karaktäristiska smakerna hör vinterhalvåret till och får oss garanterat att komma i stämning.

– Kombinationen av ett frestande segt inre och ett överdrag av härlig choklad gör den nya Polly-påsen så mumsig att det är omöjligt att bara ta en! Polly Vinter kommer att bli ett riktigt gott inslag på säsongens alla familjetillställningar, säger Fia Rasmusson, Brand Portfolio Manager på Cloetta.

En annan nyhet är Polly Super Crunchy där skumtopparna bytts ut mot mumsigt ”crunch”. De spröda, lagom salta vetepuffarna överdragna med len choklad, är en riktig höjdare både som fredagssnacks och som lördagsgodis.

Polly Vinter är en limited edition och finns i påsar om 100 respektive 300 gram. Polly Super Crunchy finns i påsar om 100 respektive 150 gram. Du hittar nyheterna både i servicehandeln och i dagligvaruhandeln.

Mat & Dryck | Polly
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login