Clinic med Boris René från melodifestivalen till Rytmus Örebro

Av den 9 februari, 2017

Vi är stolta över att presentera CLINIC med BORIS RENÉ den 9 februari, aktuell i Melodifestivalen i lördags den 4 februari!

Clinicen är exklusiv för nuvarande elever på Rytmus Örebro MEN vi har även glädjen att bjuda in elever som går i årskurs 9. Dock är platserna begränsade och föranmälan görs till christer.blomberg@rytmus.se.

Boris Lumbana, artistnamn Boris René föddes i Kinshasa, Kongo och kom till Sverige med sina bröder och sin mamma som tvååring. Under uppväxten flyttade familjen runt mycket i Sverige men hamnade till slut i Örebro.

Boris fick sitt genombrott när han deltog i Melodifestivalen 2016. Han tävlade i Melodifestivalens tredje deltävling med bidraget ”Put Your Love on Me” som var skriven av Boris René, Tobias Lundgren och Tim Larsson. Han gick, via andra chansen, vidare till finalen där han kom på 10:e plats. Efter Melodifestivalen försökte Boris kombinera sitt arbete som elitfotbollsspelare med artistkarriären, men bestämde sig i slutet av augusti 2016 för att satsa på musiken fullt ut. Under 2016 släppte han singeln ”Mon Amour” och tävlar även i Melodifestivalen 2017 med låten ”Her Kiss”.

Under besöket på Rytmus Örebro kommer Boris hålla en clinic och berätta om sitt liv som artist, spela några låtar tillsammans med ett lärarband och det finns möjlighet för nyfikna och intresserade att få svar på frågor. 

Datum: 9 februari
Tid: 15.30
Plats: Rytmus Örebro, Karlsgatan 30

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login