CLEO bandet svängde rejält på Makeriet

Av den 10 oktober, 2019

Under onsdagskvällen 9 Oktober spelade CLEO bandet på Makeriet oh det blev en fantastisk musikupplevelse.

Makeriet satsar just nu hårt på livemusiken och under onsdagen uppträde CLEO bandet hos dem, Cleo bandet består av några av Skandinaviens bästa och mest anlitade musiker.

Bandet består av Jojje Wadenius gitarr, Per Lindvall trummor, Jesper Nordenström keyboard, Lars Danielsson bas. Detta är som sagt mycket erfarna musiker som spelat i otal band och medverkat på massor av skivor och livespelningar med artisteliten från både Sverige och övriga världen, Per Lindvall står bland annat registrerad som medverkande på över 5000 verk hos Stim.

Det känns att de här herrarna spelar för att de tycker att det är kul , även om jag normalt inte är så mycket för instrumental improvisationsmusik så måste jag säga att det här svängde rejält och även om flera av låtarna var över tio minuter långa så kände jag aldrig att jag tröttnade på dem.

Jag tycker verkligen att det var roligt att se CLEO bandet, det är inte varje dag man får se musiker av den kalibern på scenen och framför allt inte så många samtidigt så för er som missade detta tycker jag synd om er.

För övrigt tycker jag att ljudet var bra även om det blev problem med en av mikrofonerna till trumsetet i mitten av spelningen, men detta ordnades till och konserten kunde fortsätta .

Så håll utkik efter nästa konsert på Makeriet för det här var bara början.

Bilder från spelningen.

Karl-Johan Sandeberg, Musik | CLEO bandet svängde rejält på Makeriet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login