Clarion Hotel

Clarion Hotel Örebro är ditt hotellval för konferens, weekend och övernattning i centrala Örebro. Hos oss står konst, musik och design i fokus och här finns något för alla. Och det märks, för vi är lika populära bland örebroare som bland hotellgäster.  

Färgstarka hotellrum – mitt i Örebro
Från Clarion Hotel Örebro har du staden utanför dörren. Örebros restauranger, shopping och kulturutbud väntar runt hörnet. Våra 136 hotellrum är inredda i olika inredningsstilar, allt från klassisk elegans till modern design som vågar sticka ut. Genom en kombination av starka färger och olika mönster vill vi skapa en miljö av lyx, lugn och harmoni.

Restaurang och bar
Vår restaurang Kitchen & Table, signerad stjärnkocken Marcus Samuelsson, erbjuder ett kök med inspiration från New York i kombination med lokala råvaror.

Relax och gym
Vår relaxavdelning med jacuzzi, bastu och gym ligger på sjätte våningen med underbar utsikt över Örebro. Här går det bra att bara koppla av en stund, träna eller boka en behandling hos vår samarbetspartner Badrummet SPA.

Handikappanpassade rum
Vi har ett antal handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Info.
Clarion Hotel
Kungsgatan 14
702 11 Örebro
Tele. +46 19 670 67 00

Boka rum här >>

Hitta till Clarion Hotel >>