Clarion Hotel® gömmer ägg i Örebro

Av den 23 mars, 2017

Clarion Hotels årliga succé Äggjakten äger rum under skärtorsdagen den 13 april. Äggjakten har tidigare år involverat personer i alla åldrar, över Norden. I år har hotellkedjan utökat aktiviteten och hela 2000 äggletare kan bli lyckliga vinnare. I de gömda äggen finns attraktiva priser som frukost, middagar och övernattningar.

Traditionsenligt arrangerar Clarion Hotel i påskhelgen en äggjakt under namnet Äggjakten, som lockar både hotellgäster och lokalbefolkning. De guldfärgade äggen innehåller attraktiva priser allt från lyxiga hotellkuddar till frukostar, middagar och exklusiva övernattningar. Jakten är en underhållning som engagerar personer i alla åldrar över hela Norden. I år det inte mindre än 67 medverkande hotell på 47 orter och 2000 gömda guldägg.

För fyra år sen arrangerade Clarion Hotel Post den första Äggjakten i Göteborg, som nu alltså har spridit sig till Sverige, Norge, Finland och Lettland. Spridningen märks inte minst i sociala medier genom uppdateringar, både om vinster och evenemanget i sig.

– Äggjakten har vuxit för varje år och vi har upplevt ett starkt engagemang i alla städer. För Clarion Hotel är det viktigt att bygga en relation med lokalbefolkningen kring våra hotell, vilket vi gör genom denna aktivitet, säger Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication Clarion Hotel.

Äggjakten hålls under skärtorsdagen den 13 april, med vissa undantag i orter där den hålls den 7 april. Klockan 06.00 börjar jakten och avslutas tolv timmar senare, klockan 18.00, eller när alla ägg är hittade.Mer information om Äggjakten finns att hitta på hotellens Facebooksidor.

– Genom Äggjakten aktiverar vi lokalbefolkningen och bjuder samtidigt in dem till våra hotell. Tack vare det stora intresset uppmanar vi alla att vara ute i god tid för att hitta ett av våra eftertraktade guldägg, avslutar Jessica Castegren.

Totalt finns cirka 2000 gömda ägg i Norden, då de medverkande hotellen gömmer mellan 20-100 guldägg var. Detta innebär att bara i Sverige kommer det finnas över 1500 ägg att hitta. De kan vara gömda var som helst i städerna, men de är alltid delvis synliga. Varje ägg är märkt med hotellets namn och inuti ägget anges hur vinnaren hämtar upp sitt pris.

När ett ägg hittas uppmanas deltagaren att lägga upp en bild på sig själv och ägget på hotellets Facebooksida för eventet Äggjakten. Detta för att låta hotellet och alla andra deltagare veta hur många ägg som hittats, och framförallt hur många gömda ägg som finns kvar.

Läs mer om äggjakten här »

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login