Clarion Collection Hotel söker 49 hygge-experter

Av den 9 mars, 2020
Hygge på Clarion Collection Hotel

Clarion Collection® Hotel blev världens första hygge hotellkedja 2019. För att vidareutveckla konceptet söker hotellkedjan nu 49 hygge-experter, en för hotellkedjans samtliga hotell i Sverige, Norge och Riga. De utvalda hygge-experterna får checka in och uppleva ett Clarion Collection Hotel, för att därefter kunna bidra med förslag på hur de kan förstärka hygge upplevelsen, både gällande produkt och service.

– För oss är det självklart att involvera våra gäster när vi nu ska säkerställa att våra hotell verkligen levererar på hygge. Vi vet att vårt unika matkoncept, där fika och kvällsmat ingår för alla hotellgäster samt att vår personliga service är oerhört uppskattat. Men vad mer kan vi göra och erbjuda? Genom att låta 49 experter tycka till, kommer vi få in många värdefulla förslag från flera målgrupper, vilket är precis det vi vill. Vi är förväntansfulla och redo! säger Jessica Castegren, Head of Marketing and Communication.

Under 2019 implementerades bransch konceptet med hygge som plattform på samtliga Clarion Collection hotellen i Sverige, Norge och Riga. Hygge är en filosofi och livsstil som handlar om att vara här och nu och ta tillvara på de små sakerna som sätter guldkant på tillvaron. Hotellen har med stort engagemang skapat många olika hygge upplevelser för både gäster och medarbetare. Målet är att vara en rofylld oas med möjlighet till digital detox och en avkopplande hemma-hos-känsla. Dessa upplevelser tillsammans med hotell kedjans nya servicelöften bidrog stort till att Clarion Collection Hotel hade högst medarbetare- och gästnöjdhet i Nordic Choice Hotels.

Så blir du en hygge-expert

För att hitta alla 49 hygge-experter går Clarion Collection Hotel ut med en tävling mellan 9-15 mars, där alla som vill kan ansöka om att bli utvald som hygge expert. Tävlingen annonseras i sociala medier och i nyhetsbrevet till alla medlemmar i Nordic Choice Club. De utvalda experterna kommer få möjligheten att tillbringa en natt, för 2 personer på ett Clarion Collection Hotel i Sverige, Norge eller Riga. Boende, frukost, fika och kvällsmat bjuder hotellet på. Urvalen kommer att baseras på de deltagare som har bäst motivering om varför de bör väljas. Länk till tävlingen: http://bit.ly/clarioncollection-hyggeexperts-se

Resa | Clarion Collection Hotel söker 49 hygge-experter
Örebroguiden

Källa Clarion Collection

You must be logged in to post a comment Login