Cirkusträning med Cirkör till Örebro

Av den 25 april, 2019
Cirkusträning med Cirkus Cirkör. Foto: Christina Simpson

Cirkus Cirkörs och Folkets Hus och Parkers årliga turnétradition fortsätter under 2019. Folkets Hus och Parker och Cirkus Cirkör har samarbetat i över 20 år och erbjuder sommarkurser i cirkus från Luleå i norr till Ronneby i söder. Under juni och juli blir det cirkusträning på åtta orter i Sverige.

Träna med Cirkör, Folkets Hus och Parker-turné 2019 från Måndag 1 Juli till Fredag 5 Juli i Örebro, Brunnsparken (arrangör: Föreningen Folkets Park Örebro)

Vi är så glada att få fortsätta traditionen med cirkusträning runtom i Sverige på sommaren tillsammans med Folkets Hus och Parker. Det är en fantastisk insats som arrangörerna gör. Cirkusträning är verkligen för alla och sommarveckan brukar bli en upplevelse för livet, säger Clara Norman, verksamhetsledare Pedagogik och träning, Cirkus Cirkör.

Cirkusträning under fem dagar
Cirkörs pedagoger hjälper kursdeltagare att utmana sig själva samtidigt som de träffar nya vänner att samarbeta och ha roligt med. I Cirkus Cirkörs cirkusträning får deltagarna prova på cirkusens alla grundmoment som till exempel jonglering, akrobatik, lindans och luftakrobatik. Det som verkar omöjligt blir plötsligt möjligt med trygga pedagoger vid sin sida. Kursen sträcker sig över fem dagar och veckan avslutas med en show, för de deltagare som vill, inför familj och vänner. Från 7 år.

För mer information se: https://www.folketshusochparker.se/evenemang/nycirkus-scen/trana-med-cirkus-cirkor-2/

Träning | Cirkusträning med Cirkör till Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login