Christof Jeppsson släpper högklassiga popalbumet ”The End Of The Beginning”

Av den 3 december, 2020
Arkivbild.

Hundratusentals upptäckte Christof Jeppsson, en av Sveriges mest begåvade artister, för första gången som supportakt till Gyllen Tiders gigantiska avskedsturné runt om i landet förra sommaren. Christof blev speciellt inbjuden av Per Gessle och detta tog honom till några av landets största scener, bland annat Ullevi med 50 000 i publiken. Detta blev startskottet till Chrisofs nya soloalbum ”The End Of The Beginning” som finns ute nu.

Christof Jeppsson har dock en mörkare och tuffare bakgrund och start i livet bakom sig. Med en ständig inre kamp i bagaget, men också en större inspiration till låtskrivandet och större utlopp för känslor och utryck. Christof adopterades från Ecuador, han har aldrig träffat sina föräldrar, men han har lyckats förverkliga sina drömmar om och om igen genom musiken. Nu har han skrivit klart sitt andra album och ännu en dröm blir verklighet!

Albumet ”The End Of The Beginning” finns ute nu och är Christof Jeppssons andra studioalbum, och kan beskrivas som en resa byggd på en separation. En kärlekshyllning till det som en gång fanns; den sanna kärleken och känslan av att vara ett med sin partner. Samtidigt beskriver albumet även vägen till förståelsen om att en separation kan vara den enda lösningen och utvägen. Som ett fint och starkt parallellt spår, hanterar låtarna även ensamhet, psykisk ohälsa och att våga hitta rätt i livet ”The End Of The Beginning”!

Lyssna på ”The End Of The Beginning” här»

Musik | Christof Jeppsson släpper högklassiga popalbumet ”The End Of The Beginning”
Örebroguiden

Källa: WERECKI PROMOTION COMPANY

You must be logged in to post a comment Login