Christina Stielli – Greppa Livet på Club 700

Av den 9 mars, 2019

Christina har kallats en raket på föreläsarhimlen och hon har tagit tusentals med storm när hon pratat om arbetsglädje, medarbetarskap och förändring.

Nu tar hon ett grepp om hela livet och levererar ytterligare insikter och tänkvärda angelägenheter i hur vi klarar svårigheter i livet, finner balans mellan ambitioner och resurser, hanterar krav och förväntningar, möter misslyckanden och tar oss an utmaningar samt designar det liv vi vill ha.

Vi fick tag på Christina över telefon för en kommentar för lite.

Vad handlar föreläsningen om?
– Jag tycker att man skall leva livet istället för att grubbla över det och det kan man säga är grunden i föreläsningen. Här vill Jag dela med mig av mina insikter och erfarenheter men också spännande forskning om just sådana saker så att vi lägger undan stegräknare för att se om vi är hälsosamma och enkäter för att ta reda på om vi mår bra utan känner efter istället.

– Det är ju så att vi kommer alltid misslyckas med någonting och vi kommer dessutom att dö vilket är viktigt att veta, frågan är istället hur man hanterar misslyckanden, problem, människor som är irriterande på en och alla ”vägbulor” som uppstår i livet och det är det jag gärna vill prata om.

Ta del av vad en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare har att säga om hur vi kan greppa livet.

Missa inte Christina Stielli med föreläsningen Greppa Livet Måndag 11 Mars 2019 på Club 700.

» Mer info här «

Nöje | Christina Stielli – Greppa Livet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login