Chris Kläfford till Askersund

Av den 17 maj, 2019

Publikfavoriten med den härliga rösten som vann Idol 2017, är högaktuell just nu då han under sommaren 2019 turnerar med Gyllene Tider i deras avskedsturné, nu är det äntligen officiellt att Chris kommer till vackra Sjöängen i Askersund 27/9 biljetterna släpptes 16 maj klockan 10.00.

Chris Kläfford från Lindesberg vann Idol 2017, detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som

Drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som ”Imagine” och ”Utan dina andetag”. ”Imagine” från Idols slutaudition är det klipp som fått flest visningar någonsin på Idols Youtube-kanal. Chris debutskiva ”Trading Water” tog sig direkt upp på Spotify-listans förstaplats.

Chris är en av landets absolut mes populära och efterfrågade artister just nu. Han reste 2018 land och rike runt med över 50 stopp. I sommar kan vi se honom tillsammans med Gyllene tider då han följer med dem i deras avslutningsturné.

Att få välkomna Chris till Stora salongen på Sjöängen känns riktigt bra. Han är en mycket bra artist. Med tanke på att Askersund ligger så nära kan många få möta sin idol, säger Daniel Eriksson, scenkonstchef på Sjöängen.

Musik | Chris Kläfford till Askersund
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login