Choklad och vinprovning på Svampen

Av den 6 juni, 2020

Spännande choklad- och vinprovning på Svampen i Örebro, kom en fredag efter jobbet på AW eller en lördag före middagen.

Dröm dig bort till ett landskap i fjärran land där vinrankor växer vilt och choklad flödar ur fontäner, inte behöver du drömma dig allt för långt bort, så nära som Frankrike och Italien hittar vi både några av världens bästa viner men också chokladsorter.

Dessa två godsaker har länge varit förknippat med romantik och kärlek, kanske som det givit så mycket njutning genom århundraden. Men choklad är också nyttigt! Forskning visar nämligen att choklad är antidepressivt och en lusthöjare. Ju högre kakaohalt, desto mer nyttigheter som antioxidanter, vitaminer och mineraler finns det i chokladkakan. Choklad med hög kakohalt minskar blodtrycket, kolesterolvärdet och vikten samt ökar immunförsvaret.

Taysta arrangerar en spännande provning! Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Varmt välkommen till en unik provning!

Choklad och vinprovning på Svampen Torsdag 11 Juni 2020.

» Mer information här «

Mat & Dryck | Choklad och vinprovning på Svampen
Örebroguiden

Källa Svampen Örebro

You must be logged in to post a comment Login