Cherrie släpper ny musik ”En kvinna ska kunna släppa allt utan att tappa kontrollen.”

Av den 28 september, 2020

Nyligen gästade Cherrie den brittiska artisten Nines tredje studioalbum ”Crabs in A Bucket” med låten ”Stalker Interlude” som för tillfället ligger etta på officiella topplistan i UK.

Cherries kommande singel ”Maria” är en låt som i vanlig Cherrie-anda sjungs över ljuva RnB toner, men denna gång över ett drill-beat. För den som inte vet är ”Drill” en subgenre till HipHop/Trap, som främst anammats från brittiska artister men som härstammar från södra Chicago. Under de senare åren har genren växt kraftigt och framförts av artister som Headie One, Cheif Keef och inte minst Pop Smoke.

-Jag hörde beatet och visste att ingen någonsin har sjungit över ett drill-beat, jag tänkte att det skulle vara en rolig utmaning att våga prova, tyckte också att det var värt för mina fans att få höra låten, säger Cherrie om låten.

”Maria” anspelar på en fiktivkaraktär som gestaltar det evigt feminina, lyfter kvinnor som vägrar ta skit och används som en symbol för alla kvinnor.

-En kvinna ska kunna släppa allt utan att tappa kontrollen, känna sig stark och vara fri, det är Maria, säger Cherrie om låtens handling.

Låten är producerad av John Alexis, skriven av Christian Ramirez, Leslie Tay, Sonny Fahlberg och Cherrie själv.

Lyssna på ”Maria” här»

Musik | Cherrie släpper ny musik ”En kvinna ska kunna släppa allt utan att tappa kontrollen.”
Örebroguiden

Källa: Warner Music International

You must be logged in to post a comment Login