Ceci Noir spelar live på STÅ

Av den 10 november, 2019

Den engelska musikbloggen Nordic Music Scene hyllade i våras den svenska sångerskan Ceci Noir och konstateradeatt ”Ceci Noir is definitely one to watch!”. Så utlandet har redan upptäckt Ceci Noir – inför det kommande debutalbumet är det nu hög tid för publiken här på hemmaplan att göra det!

Ceci Noir kommer från hjärtat av Dalarna. Musiken hämtar stämningar och inspiration från det rika musiklandskapets djupa skogar och sjöar. Hon andas in landskapets vindar och andas ut musik byggd på kärnfullt starka texter och melodier fyllda av såväl hopp som melankoli. Orubbligt stark står Ceci Noir för uppriktighet, ärlighet och styrka.

I maj i år var Ceci Noir Veckans Artist på P4 Dalarna, som både presenterade henne live i studion och satte singeln I Am What I Am på ”constant repeat” i etern ett par gånger om dagen. I höst släpper nu Ceci Noir sitt med stor spänning emotsedda debutalbum. Inför releasen kommer hon i september och oktober att följa upp sina tre första singelsläpp Push, Yes I’m Feeling It ochovannämnda I Am What I Am – en skön triss i ess! – med ytterligare ett par hitsinglar, innan albumet sedan briserar i november. ”Definitelyone to watch!”, som den engelska musikbloggen konstaterat med eftertryck!

Video | Ceci Noir – I Am What I Am

Ceci Noir spelar live på STÅ Fredag 15 November 2019!

» Mer information här «

Musik | Ceci Noir spelar live på STÅ
Örebroguiden

Källa STÅ – Pintxos & Vänner

You must be logged in to post a comment Login