Casper The Ghost släpper singeln ”Flipside”

Av den 27 juli, 2019

Förra året skrevs historia – Casper the Ghosts spelning var inte bara den – av fansen – mest önskade akten till Hudikkalaset utan blev även utsedd till “Hudikkalasets bästa spelning genom tiderna”. I år ökar vi insatserna när Casper The Ghost kör livepremiär på just Hudikkalaset för sin nya singel ”Flipside”, som släpps dagen innan giget den 26 juli.

”Flipside” – en låt som Casper tror att många kommer kunna relatera till, han berättar:

”Flipside handlar om en slags frustration, du är villig att offra allt för en speciell person men personen i fråga är ambivalent. Det enda du vill är att få veta vad den känner och när du inte får det uppstår en konstant frustration.”

Casper The Ghost kommer från en by någonstans i norrland och tillhör den unga touch screen-generationens internet-fostrade artister. Casper Brodin tillsammans med producenten Victor Hillbom upptäcktes på Spotify 2017 och det är med sitt alternativahiphopsound ochlåtar som ”.Bound”, ”Waste My Time” och ”Neve(rest)” som Casper The Ghost har övertygat oss att det är dags att börja tro på döda.Med upp emot 6 miljoner streams i bagaget gör nu Casper The Ghost nästa efterlängtade release när singeln ”Flipside” släpps den 26 juli. Singeln är inspirerad av tidigt 2000-tals punk/rock blandat med hillboms hiphop touch.

”Namnet kom jag på då vi skrev en låt dagen innan som handlade om den exakta motsatsen, därav namnet Flipside”,säger Casper.

Lyssna på ”Flipside” här»

”Flipside” släpps av Warner Music Sweden/Asylum Records.

Musik | Casper The Ghost släpper singeln ”Flipside”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login