Carl-Einar Häckner åker på stor Sverigeturné – kommer till Kumla

Av den 1 juni, 2018

Hysteriskt vansinnestrolleri och sanningar om livet när Carl-Einar Häckner åter ger sig ut runt landet med en ny föreställning. Det blir en stor turné med över 40 datum för att ge folket vad trollkarlen själv benämner som ”Kvalificerat nonsens på toppklassnivå”.

Biljetter och info via LiveNation.se

Carl-Einar Häckner behöver ingen närmare introduktion. Han är en multibegåvad trollkarl, komiker, musiker och krönikör. Förutom otaliga shower, illusionistiska tricks och skarpa texter har han under 20 års tid uppträtt på Liseberg i Göteborg och bara där setts av drygt en miljon människor genom åren.

Med musik av trollkarlen själv, monologer och kvalificerat nonsens skapar Carl-Einar vad han kallar “en isbjörnssaga för att hålla värmen”.

Jag vill undersöka det som är det viktigaste, det finaste, det som gör oss till människor. Om att bli rånad på en bit av sitt liv. Om våra svarta hål. Om skrattet som ventil i en egen komedi för att släppa fram artisten, säger Carl-Einar.

Det senaste året har den nya och hyllade föreställningen spelats på Teater Aftonstjärnan i Göteborg men i höst ger sig äntligen Carl Einar Häckner ut för att möta Sverige. Turnén börjar i Vetlanda på Folkets Park den 17/8, stannar till på Folkets Hus i Kumla fredag 26 oktober och har sin final den 15/12 på Aftonstjärnan i Göteborg.

Carl-Einar Häckner kommer till Folkets Hus i Kumla fredag 26 oktober med sin föreställning ”Kvalificerat nonsens på toppklassnivå”!

Nöje | Kumla
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login