Carin Gerhardsen tillbaka efter Hammarbyserien

Av den 27 september, 2018

Nu släpper Carin Gerhardsen första boken efter den populära serien om Hammarbypolisen, med ”Det som göms i snö” byter hon både miljö och genre, och visar att hon till fullo bemästrar förmågan att skriva oförutsägbara psykologiska thrillers.

Det som göms i snö är en trovärdig kriminalroman med gastkramande intrig och fullständigt oväntade vändningar. Boken utspelar sig på Gotland och är en skickligt uppbyggd historia om ett brott begånget i det förflutna – och om den inverkan som skuld, hat och sorg kan ha på våra liv.

”Det är ruskigt spännande från första till sista sidan”, säger Bookmarks förlagschef Claes Ericson. ”Carin har skrivit ännu en nagelbitare som kommer att tilltala såväl trogna fans av Hammarbyserien som helt nya läsare.” 

I Det som göms i snö lyckas Carin Gerhardsen leda läsaren på villovägar fram till slutet, då den allra sista pusselbiten faller på plats och allting klarnar. Språket flyter lika lätt mellan cliffhangers och oväntade vändningar som i Hammarbyserien, och det är återigen den lilla, sköra människan som står i centrum och relationerna som driver dramat framåt. 

Carin Gerhardsen är matematikern som bygger mordgåtor likt ekvationer. Hon är en internationell bästsäljare med mer än tre miljoner sålda böcker. Alla delarna i Hammarbyserien har legat överst på topplistorna och är ett givet inslag i svenska bokhyllor.

”Det som göms i snö” kan beställas bland annat hos Adlibris

Kultur & Musik | Läsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login