Canons senaste skrivare i PIXMA G serien

Av den 13 april, 2019
PIXMA G5050

Canons senaste skrivare i PIXMA G serien med påfyllningsbara bläckbehållare, Canons skrivarserie PIXMA G med mycket hög sidkapacitet levererar påtagliga produktivitetsvinster utan att kompromissa med kvaliteten

Canon utökar PIXMA G-serien med tre kompakta, kostnadseffektiva skrivare som har påfyllningsbara bläckbehållare. För mindre kontor eller företag med kontor hemma passar modellen PIXMA G6050 – en multifunktionell färgskrivare som scannar, kopierar och har en praktisk framåtvänd LCD-skärm med 2 rader.

Modellen PIXMA G5050 är en singelfunktionsfärgskrivare med Ethernet för säker nätverksanslutning och Wi-Fi för anslutning till smarta enheter. För verksamheter som mestadels behöver svartvita utskrifter passar modellen PIXMA GM2050 – en singelfunktionsskrivare för svartvitt med påfyllningsbar bläckbehållare, låga driftskostnader och hög produktivitet.

De tre skrivarna klarar behoven för omfattande kontorsanvändning, med bättre kvalitet, snabba utskrifter och konkurrenskraftiga driftskostnader. PIXMA G-seriens skrivare har kladdfria bläckflaskor, bläckbehållare med hög kapacitet, många olika anslutningsalternativ, gedigen kvalitet och många funktioner.

Bläckbehållarna håller kostnaderna nere och här finns kapacitet för att leverera upp till 18 000 sidor från endast 3 svarta bläckflaskor eller 7 700 sidor från färguppsättningen för PIXMA G6050 och 50501. Avbrotten blir minimala, tidsåtgången för att köpa bläckpatroner sparas in och kostnaden per sida minskar.

Alla tre skrivarna maximerar produktiviteten med automatisk dubbelsidig utskrift och en kapacitet för vanligt papper på 350 ark, något som minimerar papperspåfyllning och kapar papperskostnader. När bläcket börjar ta slut används Canons bläckflaskor som designats speciellt för snabb påfyllning och för att minimera avbrottstiden.

Företag som dagligen måste klara stora utskriftsvolymer har nytta av hastigheter på upp till 13 sidor/minut i svartvitt och 6,8 sidor/minut i färg med PIXMA G6050 och G50502. I kombination kan dessa marginella förbättringar ge en väsentlig högre produktivitet.

De nya PIXMA G-skrivarna kompromissar inte med kvaliteten, trots kostnadsbesparingar och produktivitetsvinster. Canons nya pigmentbaserade svarta bläck ger skarp, klar och tydlig dokumenttext, perfekt för dokument och presentationer med professionellt utseende. PIXMA G6050 och G5050 kan också producera fina kantfria fotografier i format upp till A4 och skriva ut ett 10 x 15 cm foto på cirka 37 sekunder3.

Smart och bekväm utskrift sker via Canons PRINT-app för iOS och Android, och via molnet med PIXMA Cloud Link, inklusive Google Drive, Dropbox och Evernote. Dessutom kan modellerna PIXMA G6050 och G5050 skriva ut trådlöst och direkt från en smart enhet med AirPrint (iOS), Mopria (Android) eller Windows 10 Mobile. Ethernet-anslutning finns också för verksamheter som kräver en mer säker anslutning.

Möjlighet finns att fjärrövervaka varje skrivare via Canons Management Information Base, som hämtas online. Systemet kontrollerar bläcknivåer och utskriftsantal från en enda plats, så att nya bläckflaskor och papper kan beställas i tid.

PIXMA G6050 och G5050 hanterar flera nya utskriftsmaterial, bl.a. magnetiskt fotopapper, självhäftande fotopapper och 3,5 x 3,5 tums fyrkantigt fotopapper – ett perfekt sätt för alla som vill använda skrivaren på ett kreativt sätt.

Säljstart för Canon PIXMA G6050, G5050 och GM2050 i Canons online-butik och hos officiella Canon-återförsäljare i Örebro blir från juni 2019.


Canon PIXMA G6050 – viktiga funktioner

 • Integrerade bläckbehållare
 • Fyra påfyllningsbara bläckbehållare med stor kapacitet
 • Hög sidkapacitet
 • 18 000 sidor från 3 svarta bläckflaskor eller 7 700 sidor med en enda uppsättning färgbläckbehållare1
 • Kapacitet 350 ark
 • Hög kapacitet för vanligt papper, delat mellan frontkassett 250 ark och 100 ark i den bakre
 • Utskrift, kopiering och scanning
 • Kompatibel med EID-systemets (Easy Ink Delivery) leveranspåminnelse

Canon PIXMA G5050 – viktiga funktioner

 • Integrerade bläckbehållare
 • Fyra påfyllningsbara bläckbehållare med stor kapacitet
 • Hög sidkapacitet
 • 18 000 sidor från 3 svarta bläckflaskor eller 7 700 sidor med en enda uppsättning färgbläckbehållare1
 • Kapacitet 350 ark
 • Hög kapacitet för vanligt papper, delat mellan frontkassett 250 ark och 100 ark i den bakre
 • Färgutskrift
 • Kompatibel med EID-systemets (Easy Ink Delivery) leveranspåminnelse

Canon PIXMA GM2050 – viktiga funktioner

 • Integrerad bläckbehållare
 • Påfyllningsbar bläckbehållare med stor kapacitet
 • Hög sidkapacitet
 • 18 000 sidor från 3 svarta bläckflaskor1
 • Kapacitet för 350 ark
 • Hög kapacitet för vanligt papper, delat mellan frontkassett 250 ark och 100 ark i den bakre
 • Svartvit utskrift
 • Kompatibel med EID-systemets (Easy Ink Delivery) leveranspåminnelse

Prylar
Örebroguiden

1Sidkapaciteten blir lägre för den bläckflaska som används vid inledande inställning jämfört med senare påfyllning, eftersom en viss mängd bläck används för att fylla på skrivhuvudet under inställningen. Antalet sidor är ett beräknat värde utifrån Canons egen testmetod, baserat på standarden ISO/IEC 24712 för färg och kontinuerlig utskrift, med utbyte av bläckflaskor efter inledande inställning.
Sidantal för svartvitt och färg ska inte kombineras.
Sidantal varierar väsentligt beroende på utskrivet innehåll och andra faktorer.
Antalet sidor är ett beräknat värde utifrån Canons egen testmetod, baserat på standarden ISO/IEC 19752 för svartvitt och kontinuerlig utskrift, med utbyte efter inledande inställning.
2Uppmätt av internationella standarder i standardläge. Vid upprepade utskrifter kan det hända att skrivaren sänker hastigheten för att förhindra att temperaturen stiger inuti enheten.
3Utskriftshastigheten för fotografier baseras på standardinställningen enligt ISO/JIS-SCID N2 på papperet Photo Paper Plus Glossy II, och tar inte med värddatorns databearbetningstid i beräkningen.

You must be logged in to post a comment Login