Canon utvecklar en ny och ljusstarkare 4k-projektor som förbättrar användarupplevelsen

Av den 9 februari, 2019
XEED 4K5020Z

Den nyutvecklade 4k-laserprojektorn är ljusstarkare, har bättre färgåtergivning och bygger vidare på framgången med den marknadsledande modellen XEED 4K5020Z, som Canon presenterade i december 2018. Den kommer att lanseras på marknaden under 2:a kvartalet 2019 och visar starkt Canons engagemang att fortsatt stötta systemsamordnare med kreativa installationer. Utvecklingen av den här 4k-projektorn ger också fler anslutningsmöjligheter via displayportar. Projektorn XEED 4K5020Z visas för första gången på ISE 2019 (Canons monter – Hall 1, monter N-30).

Den nya, kompakta och ljusstarkare 4k LCOS laserprojektorn har samma chassi som den som nyligen presenterades. Projektorn har nästan inga begränsningar vad gäller integrering och kan enkelt placeras för 360 graders projicering i både stående och liggande riktning. Med sin enkla gängtappsanordning är den kompatibel med sju utbytbara Canon-objektiv, inklusive det nya 4k-objektivet RS-SL07RST. Den har en motordriven 1,76x zoom och +/- 73% vertikal objektivförskjutning med minimala reflexer och minimal fältkrökning. Resultatet blir minutiös optik med fantastisk bildåtergivning utan distorsion eller aberration.

Kreativa installationer visas alltmer i komplicerade och utmanande omgivningar. Canons projektorserie växer stadigt och erbjuder innovativa funktioner för att minimera de tekniska krav som 4k innebär, och för att leverera flexibel projicering för alla tillfällen. XEED 4K5020Z har en överlägsen färgljusstyrka, kvalitet och djup och producerar fantastisk 4096 x 2160 4k-upplösning, som skapar en framtidssäkrad projektorinvestering. En till förbättring utifrån den befintliga modellen är att projektorn nu har två displayportar för okomprimerad 4k 60p 10-bitars RGB (4:4:4) video – perfekt för kreativa installationer, CAD/Design och i föreläsningssalar för högre utbildning.

Canons dubbla bildmotor fanns även i den nyligen presenterade modellenoch erbjuder utmärkta funktioner för blandade, kreativa installationer och kupolformad projicering. Den nyutvecklade laserprojektorn fungerar i princip helt underhållsfritt, kan användas dygnet runt, har förbättrad manövrerbarhet och ger en härlig användarupplevelse.

Colin Boyle, European Product Marketing Specialist på Canon Europe, kommenterar: ”För oss blir ISE-mässan ett fantastiskt tillfälle att få visa vårt stora utbud av nya och befintliga tekniker. Där får också våra kunder, partner och besökare insikt i de innovativa nya lösningarna som just nu utvecklas för marknaden. Den här projektorn kommer att utöka vårt hittills mest omfattande sortiment av 4k-projektorer och vi ser fram emot att få värdefull feedback från våra kunder på ISE 2019.”

Mer information om Canons omfattande serie 4k-projektorer, inklusive XEED 4K5020Z, finns på www.canon-europe/projectors

Prylar | Canon Projektor
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login