Canon lanserar aktivitetskameran IVY REC

Av den 11 oktober, 2019

Ta med Canon IVY REC på alla utomhusaktiviteter – den är rolig och lätt att använda, fästs på bältet eller på väskan och får enkelt plats i fickan. Kameran är vattentät*, stötsäker** och slitstark och hänger lätt med i svängarna. IVY REC har mängder av funktioner, inklusive filminspelning i Full HD med upplösning 1080p upp till 60 bilder per sekund, Wi-Fi och Bluetooth®-anslutning och den laddas via USB.

Kameran väger bara 90 gram, har 13 megapixlar och alla äventyrare kan nu ta kvalitetsbilder och spela in filmer i Full HD på ett microSD-kort. Kameran är vattentät ner till ett djup på 2 meter i 30 minuter och är stötsäker från upp till 2 meters fallhöjd. IVY REC är utrustad med det som behövs för att klara tuffa utmaningar och förhållanden. Och skärmen kan inte spricka, eftersom klämman också fungerar som sökare och kan fästas på bältet, väskan eller nyckelbandet.

Ta med den på skidåkning, när du åker skateboard, utövar vattensporter eller cyklar mountainbike – IVY REC är slitstark och framtagen för att klara av både extremsport och lite lugnare fritidsaktiviteter. Med Wi-Fi och Bluetooth®-anslutning delar du direkt bilder och filmer på sociala medier genom Canons gratisapp Mini Cam*** med kompatibla iOS- och Android-enheter. Appen innehåller roliga bildredigeringsmöjligheter och har fjärrstyrd direktvisning, så att du kan se bilder eller filmer trådlöst utifrån kamerans perspektiv.

IVY REC finns i fyra färger: rosa, grön, grå och blå. Fånga och dela alla spontana och äventyrliga ögonblick med den här kameran, så behöver du aldrig riskera skador på din smartphone.

Canon IVY REC kompletterar den populära serien Canon Zoemini och är en del av ett spännande och innovativt produktsortiment, speciellt designat för den unga uppkopplade generationen. Canons fokus ligger på att det ska vara kul, enkelt och prisvärt och vi producerar produkter i världsklass som får innehållsskapare att släppa loss kreativiteten och dela sina upplevelser.

Registrera ditt intresse online om du vill ta del av ett exklusivt introduktionserbjudande. Bli en av de första som äger en Canon IVY REC vid säljstarten genom att registrera dig här: https://www.canon.se/cameras/point-and-shoot-cameras/canon-ivy-rec/

Rekommenderat pris inkl. moms:
Vid lanseringstillfället är endast ett rekommenderat pris i Euro tillgängligt: €129

Säljstart: November 2019

Canon IVY REC – viktiga egenskaper

Filminspelning i Full HD och 1080p upp till 60 b/s
Spela in filmer i Full HD

13 megapixlar
Fånga fantastiska detaljer, färger och nyanser

Wi-Fi och Bluetooth-anslutning
För att dela bilder online och för fjärrstyrning

Vattentät*
Ta undervattensbilder och -filmer på ett djup ner till 2 meter under 30 minuter

Stötsäker**
Klarar stötar från upp till 2 meters fallhöjd

USB-laddning och microSD-kort
Ladda bekvämt via USB och lagra på microSD-kort

Lätt och slitstark design
För att fånga livets speciella ögonblick, varsomhelst, närsomhelst

Canons app Mini Cam***
Fjärrstyrd direktvisning för att ta bilder och filmer
Överför bilder och filmer från Canon IVY REC till smartphone
Allt det roliga med att redigera bilder och filmer

* Vattentät till ett djup ner till 2 meter under 30 minuter.

** Stötsäker från 2 meters fallhöjd. Testmetoderna för stöttålighet är unika för den här produkten och inga garantier lämnas för skador på eller funktionsstörningar i produkten.

***Redigering och delning kräver att Canons app Mini Cam hämtas, kostnadsfritt från App Store och på Google Play, med en kompatibel mobil enhet tillsammans med Canon IVY REC via Bluetooth®. Kompatibel med mobila enheter som kör iOS 11 eller senare, och Android-enheter som kör Android 5.1 eller senare.

Prylar | Canon lanserar aktivitetskameran IVY REC
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login