CajsaStina Åkerström sjunger in julen i Grythyttan och Svennevad

Av den 25 augusti, 2018

CajsaStina Åkerström på stor julturné ”En jul i gemenskap” under november och december. Turnén gästar 20 orter runt om i landet med premiär den 27 november i Visby med två stopp i länet; Grythyttans kyrka med Familjekören och i Svennevads kyrka med Sköllersta församlingskörer.

Med sig har CajsaStina bästa möjliga musikaliska sällskap i form av Backa Hans Eriksson (bas) och Peter Nilsbo (piano), dessutom medverkar flertalet lokala körer i respektive ort.

Det kommer att framföras kända och omtyckta julklassiker som blandas med mer personliga och handplockade sånger. Självklart får vi även höra några av hennes egna och mest omtyckta hits. Just nu befinner sig CajsaStina i studion för att spela in ny musik som kommer att framföras under julturnén och ett först smakprov släpps som singel under hösten 2018.

CajsaStina Åkerström är en av våra absolut mest älskade vissångerskor och när hon nu i advent 2018 sjunger in julen i några av landets vackraste kyrkor kan vi vänta oss en konsert utöver det vanliga!

Biljetterna är släppta via: www.cajsastina.se ellerhttps://www.nortic.se/dagny/event/18005

Turnéplan: CajsaStina Åkerström ”En jul i gemenskap” 2018

  • Fredag 30/11 Grythyttans kyrka med familjekören.
  • Lördag 15/12 Pålsboda, Svennevads kyrka, med Sköllersta församlingskörer.

Kultur & Musik | CajsaStina Åkerström
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login