Café Java

Hos oss på Java kan ni fika eller avnjuta en lättare lunch. Vi serverar luncher i form av lasagne, pajer, bakpotatis, varm pasta eller varför inte komponera din egna sallad från stans bästa salladsbar.

Vi har även ett stort utbud av både varma och kalla smörgåsar. All mat finns självklart också för avhämtning.

Kaffet vi erbjuder är gjort på hundra procentiga arabicabönor som kommer ifrån Indien och Guatemala vilket skapar en balanserad och aromfylld espressoblandning. Hos oss på Café Java kan du antingen avnjuta en ren espresso eller låta vår barista tillreda en av våra många kaffedrinkar.

Vi tillreder din latte efter dina önskemål och smaker. Du kan välja mellan ett flertal olika smakförstärkare samt välja mellan mjölk, soya mjölk eller laktosfri mjölk.

The är något många glömmer. Men inte vi på Café Java, hos oss kan du välja mellan flera olika välsmakande thesorter som varieras i takt med de olika årstiderna. För den som inte nöjer sig med en vanlig kopp the kan lyxa till det med vår omtalade Chai latte. Vårt färska bröd och våra smarriga bakverk bakas dagligen av våra bagare och konstnärliga konditorer. Här kan du njuta av vår omtalade kolatårta och berömda cheesecake.

Info.
Café Java
Kungsgatan 9
702 11 Örebro
Tele. 019-678 32 32

Hitta till Café Java >>