Byz med Elov & Beny kommer till Villa Strömpis

Av den 7 mars, 2017

Byz tillsammans med Elov & Beny kommer visa Villa Strömpis hur det ska gå till fredag 10 mars!

Byz har idag över 20 miljoner Youtube-visningar, 19 miljoner Spotify-streams och över 350 spelningar i bagaget och är knappast någon nykomling. I över ett decennium har Byz rest land & rike runt och levererat fartfyllda och energiska party-spelningar, för partysugna människor. Låtar som ”Karatefylla”, ”Hey Där” och ”Do
you wanna fuck” känner alla till och även hans senaste bidrag till hit-katalogen, låtar som ”Ölbriller” och ”Tjena tjena tjena”, har sålt flera gånger platina och spelats flitigt på nattklubbar runt om i Norden.

I skrivandets stund är Byz mer aktuell än någonsin med flera spännande samarbeten och låtar som kommer släppas under året. Vi kommer redan idag få ett smakprov av det i form av hans senaste låt ”Tusen smällar sen” tillsammans med den guldsäljande artisten
och låtskrivaren Sara Varga. Låten har även släppts i en klubb-remix av de super hypade producenterna från dj-duon ”Axento”.

Elov & Beny grundades 2008 och består av Mattias Elovsson och Oscar Kilenius, samma år slog de igenom med låten ”Singel och sökande” som tog duon till en 18:e plats på Sverigetopplistan. 
De följde upp med låtar som ”hal som en tvål”, ”fasad” och ”Kommer över dig”, låtarna är glada festlåtar, ofta med fyndiga texter. På spotify har man över 22 miljoner lyssningar, och flera av dessa låtar är mer regel än undantag på Sveriges förfester.

År 2014 bestämde sig Oscar och Mattias för att ta en paus från den Svenska musiken för att göra EDM under namnet ”Charlie Who?”. Den största hiten blev ”Russian Roulette” som har streamats över 40 000 000 gånger på spotify. Nu har de bestämt sig att avsluta de dom en gång påbörjade hemma i mammas förråd, resan började den 12e februari då första singeln ”Om du bara visste” släpptes.

Missa inte fredag 10 mars på Villa Strömpis!

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login