Brynolf & Ljungs nya scenshow ’Cirkeln’ fortsätter våren 2019

Av den 23 augusti, 2018

Den 6 november har Brynolf & Ljung turnépremiär för den nya scenshowen ’Cirkeln’ på Cirkus i Stockholm, fredag 1 februari 2019 kommer paret till Örebro och Conventum Arena. Efterfrågan på biljetter har varit stor och nu är det klart att duon fortsätter våren 2019 med extrainsatta föreställningar för att bemöta publiktrycket.

En av de vanligaste frågor vi får är om vi kan göra allt från vår tv-serie på riktigt. Det är det vi ska göra nu, säger Brynolf & Ljung.

Efter succén ’Hokus Pokus Motherf*ckers’ som gick för utsålda hus runt om i landet 2016-2017, kommer Peter Brynolf & Jonas Ljungs nya storskaliga scensatsning ’Cirkeln’. I Cirkeln får publiken möjlighet att uppleva street magic, live från scen och ute i publiken. Med hjälp av fingerfärdighet, psykologi och suggestion suddas gränsen ut för vad som är möjligt, och vad som egentligen borde vara omöjligt. Den röda tråden i Cirkeln är osannolika sammanträffanden. Alla har någon gång varit med om händelser där man känner – det här kan inte vara en slump. Nu sluter Brynolf & Ljung cirkeln och bjuder på årets stora aha-upplevelse.

Många i publiken kommer att få komma upp på scen. Det kan sluta hur som helst, säger Brynolf & Ljung

Biljetter till ’Cirkeln’ våren 2019 släpps fredag 24 augusti kl 10.00, Brynolf & Ljung kommer till Örebro och Conventum Arena fredag 1 februari 2019!

Nöje | Conventum Arena
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login