Bring Back The Noise 2018 på Scenit Kulturhuset

Av den 29 augusti, 2018

Höstens första skrik och några steg framåt för att utöka en scen för Pop-punk och Metalcore band i Örebro och i Sverige!


Awake The Dreamer – Metalcore – Stockholm
Explosiv Metalcore från Stockholm, ett band som har precis rätt mängd av aggressivitet och melodi! Efter en europa turne som sträckte sig rån Italien till UK så kommer Awake the dreamer hem till norden, med löftet från oss och dom är att du kommer inte vilja missa detta!


One Week Gone – Pop-Punk – Södertälje
Om Blink-182 och Simpel Plan hade en unge och den ungen var svensk så har ni One Week Gone. Lekfulla melodier, tighta riff och slagfärdig samhällskritik, stapels i detta Södertäljebands sound! Senaste gången de var i Örebro så fick de hela staden att hoppa!


Forgetting Yesterday – Pop-Punk – Malmö
Ett perfekt exempel på att Pop-punken är tillbaka och att den är här för att stanna! Senaste gången detta Malmöband kom till Örebro så fick de hela lokalen att röra sig till deras melodi! Med röjvänliga låtar och relaterbara texter så är det ett faktum att de kommer ge en kväll vi inte kommer glömma!


Those Without – Pop-Punk – Örebro
Med det intensiva och tunga från punken i kombination med det melodiösa från poppens värld är Those Without från Örebro alltid redo att leverera en högoktanig och medryckande poppunk som garanterat får det att gunga i golvet!


Crushed By Air – Metalcore – Örebro
Metalcore från Örebro sedan 2013 som förbandat för bland annat Skitarg! Crushed by Air kommer och hjälper till att arrangera denna festival på höstens första dag! Tunga riff och hårt röj så börja hypen med att gå in och lyssna på deras debut EP ”Möckeln” på Soundcloud!


No Temper – Punk/Hip hop – Örebro
Arga, tekniska och rytmiska, detta antifascistiska Örebroband blandar Hardcore punk och Punk Rock med hip hop! Perfekt exempel på ett band som ger allt alla gånger är No Temper!

Bring Back The Noise ’18 kan ses på Kulturhuset i Örebro lördag 1 september.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Bring Back The Noise ’18
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login