Brämhults släpper festliga och alkoholfria smaker

Av den 11 maj, 2019

Den här veckan släpper Brämhults två alkoholfria alternativ till sommarens drinkutbud. En gammal favorit och en annan helt ny upplevelse för finsmakaren.

Att sitta ute i solen och njuta av en riktigt god drink är vi nog många som uppskattar. I takt med att sommaren närmar sig börjar nya drycker dyka upp i hyllorna. Så också detta år. Under vecka 19 lanserar dryckesexperterna på Brämhults sommarens smaker. Den ena är Jordgubbar med lime som återigen är tillbaka med sin väl avvägda blandning av sötma och syra. Den andra är en lemonad med smak av rosa grapefrukt – en helt ny och spännande kombination.

–Jordgubbar med lime var en väldigt populär smak när den fanns i sortimentet för några år sedan. Tillsammans med en ny läskande lemonad, som gör sig extra bra en varm sommardag, har vi två härliga smaker för den som söker fräscha alkoholfria alternativ. Vi har jobbat hårt med att hitta den perfekta balansen mellan syra, sötma och beska i vår nya lemonad och resultatet är perfekt, säger Stina Haglund, Senior Nordic Brand Manager på Brämhults.

Juice och fruktdrycker har länge förknippats med frukost, men Brämhults vill lyfta bredden med sina drycker och det faktum att det är ett alkoholfritt alternativ som passar lika bra under andra delar av dagen.

–Våra drycker passar perfekt till frukost, lunch och mellis, men även på festligare tillställningar. Vi jobbar löpande med att utveckla nya spännande smakkombinationer och dryckessegment, och de är inte bundna till någon specifik tidpunkt eller plats. Det enda de har gemensamt är vårt fokus på bästa smak, oavsett vilken typ av produkt det handlar om, säger Stina Haglund.

Dryck | Brämhults
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login