Brämhults presenterar årets uppfriskande sommarlemonader

Av den 15 maj, 2017

Årets sommarlemonader från Brämhults innehåller två nyheter, Passionad som röstats fram som konsumenternas favorit samt Hallonad med ingefära. Brämhults lemonader är ett uppfriskande alkoholfritt alternativ till vårens och sommarens fester eller som fräscha törstsläckare på stranden.

Brämhults klassiska citrussmakande Lemonad finns också med i sommarens sortiment.

En av nyheterna för i år är Passionad som gör come back i hyllan. En lemonad gjord på nypressade citroner som blandas med passionsfrukt och mango. Passionaden tog hem en jordskredsseger i Brämhults digitala kampanj ”Det Goda Valet” där konsumenterna fick rösta fram sommarens lemonadsmak.

Den andra nyheten är Hallonad med pressad ingefära. Lemonaden är gjord på nypressade citroner och hallon som slutligen spetsats med nypressad ingefära. En given och trendig favorit i sommar!

Brämhults Lemonad med nypressade citroner finns också med i sommarens lemonadsortiment. En älskad klassiker som hänger med från år till år.

– I år lät vi konsumenterna rösta om vilken lemonad som skulle bli sommarens smak och vinnaren blev Passionad. En riktigt härlig törstsläckare för varma dagar! Sommarsortimentet kompletteras med Hallonad med ingefära som serverades på förra årets festivaler där den verkligen gjorde succé! Självklart kommer vi behålla vår älskade citronlemonad som vi vet uppskattas året om. Vi hoppas att alla hittar sin törstsläckande favorit i sommar, säger Stina Haglund, produktutvecklare och Senior Brand Manager på Brämhults.

För att förgylla sommaren ytterligare har Brämhults, tillsammans med bloggaren Madeleine Petersson som driver bonjourvintage.se, tagit fram en samling läskande glassrecept. Dessa kommer att återfinnas i butik samt i Brämhults digitala kanaler.

Produktinformation
Brämhults alla sommarlemonader finns att köpa hos alla större återförsäljare i Sverige från och med vecka 20, 2017. Flaskorna finns i storleken 380 ml, ca pris 23 kr och 1 l, ca pris 33 kr.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login