Braggs populära äppelcidervinäger nu tillgänglig

Av den 18 september, 2016

Braggs populära äppelcidervinäger med ”mamman” är nu tillgänglig i Örebro.

Bragg äppelcidervinäger är ekologisk, ofiltrerad, ouppvärmd och med 5% syra. Den innehåller den fantastiska ”mamman”, vilket är unikt bland äppelcidervinäger som säljs idag. ”Mamman” är helt naturligt förekommande och kan endast hittas i raw ofiltrerad äppelcidervinäger.

”Mamman” (The Mother) kan vara lite svår att förklara men den visar sig som små strängar i vinägern. Detta är proteinmolekyler, enzymer och mineraler som vanlig äppelcidervinäger inte har pga. för mycket processande. Det är egentligen ”mamman” som utgör den hälsosamma delen av äpplecidervinäger. Man kan dra en parallell med kombuchasvampen i kombucha. Bragg Organic raw äppelcidervinäger är tillverkad av läckra, friska, ekologiskt, odlade äpplen. Bearbetad och buteljerad helt enligt USDA riktlinjer, den är certified organic i USA och kosher certifierad.

Bragg äppelcidervinäger är full av kryddig äppelcider, naturligt välsmakande och har inte alls den intensiva stickande smaken en äppelcidervinäger kan ha, utan en mer rund och delikat äppelsmak.

Braggs äppelcidervinäger anses av många vara världens finaste äppelcidervinäger och den har blivit mycket populär i USA där flera kända hälsogurus har pratat om den, inkluderat Dr Oz.

Tag en matsked det första du gör på morgonen för att kickstarta metabolismen samtidigt som kroppen blir basisk och den kan minska insulinpåslaget om det tas innan mat, du kan även hälla i en matsked i badvattnet eller blanda ut och lägg i håret efter schamponering.

Bragg finns att köpa i välsorterade hälsokostbutiker i Örebro.

Träning & Hälsa | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login